Выдаленне акаўнта
Тут напісана, як выдаліць акаўнт Turntakers і што адбываецца з тваімі данымі.
У праграме
Адкрый Профіль, націсні «Выдаліць акаўнт» і пацвердзі кнопкай «Выдаліць».
Што адбудзецца
- Расклады, дзе ты адзіны адмін, перайдуць да наступнага ўдзельніка.
- Расклады, дзе апроч цябе ніхто не карыстаецца праграмай, будуць выдалены.
- Твае мінулыя змены застануцца ў гісторыі ў іншых пад імем «Выдалены ўдзельнік».
- Гэта нельга адмяніць.
Без праграмы
Напішы на hello@turntakers.app з адраса, якім ты ўваходзіш у Turntakers, з тэмай «Выдаленне акаўнта». Мы выдалім акаўнт на працягу 30 дзён і адкажам, калі ўсё будзе гатова.
Што выдаляецца
- Імя.
- Электронная пошта.
- Даныя для ўваходу.
- Прылады для апавяшчэнняў.
- Твае нататкі да змен.
Запрашэнні, якія іншыя людзі даслалі на твой адрас, застаюцца ў іх раскладах.